Recent Posts
- Beslenme Diyetetik Platformu Diyetisyenlerle Buluşuyor4 Şubat 2023
- Mülakatlarda Teknik Eğitimlerin Önemi9 Mart 2022
- Malzeme Mühendisliği Maaş Verileri 202111 Kasım 2021
- Beslenme Diyetetik Platformu Diyetisyenlerle Buluşuyor
Çevre Mühendisliği Sertifika Programları Hakkında Sizlere Detaylı Yazı Yazmak İstedik , Öncelikle Türkiye’nin en dinamik eğitim platformu olarak Çevre Mühendisliği bölümünde hem öğrenimine devam eden hemde mezun olanlar için açıklayıcı ve aydınlatıcı bir bilgilendirme içeriği olacağına inanıyoruz.
Çevre Mühendisliği Sertifika Programları Hakkında Sizleri Sektör Lideri Eğitim Platformu Olarak Bilgilendirmek İstedik. İnternet Sitelerinin Çoğunda Hangi Bölümün Hangi Programlara Katılması Gerektiği Yazmamakta. Bu nedenle öğrenciler ve mezunlar işlerine yaramayacak yada iş hayatlarında kullanmayacak programlara katılmakta ve yanıltılmaktadır.
Çevre Mühendisliği Bölümü’nü yeni kazanmış olan öğrenciler bu eğitimleri alamazlar. Normalde alabilirler.Ancak biz hazırlık yada 1.sınıfta olan öğrencilerin bu programlara katılmasını doğru bulmuyoruz. Öncelikle 1.Sınıf YÖK dersleri içermektedir. Bu üniversiteye ve bölüme hazırlık olarakta adlandırılabilir.
Çevre Mühendisliği Bölümü 2.3.4.Sınıfta Olanlar
Bu Programlara katılabilirler. 2.3.4. Sınıfta olan bir öğrenci geleceğine yatırım yapmak zorundadır.
4.Sınıfta Alırsak Ne Olur ?
Programlara ne kadar geç giderseniz iş akışınızı o kadar yavaşlatırsınız. En ideal eğitim 2.3.4. Sınıflarda alınmaktadır. Ancak 2.Sınıftaysanız 4.Sınıf’a bırakmak istiyorsanız hata yapıyor olabilirsiniz. Yinede tercihi öğrenciye bırakıyoruz. 4.Sınıf’ta olan bir katılımcıda gayet programlara katılabilmektedir. 4.Sınıflar için çok geç olarak algılanmamalıdır. 2.Sınıfa giden bir öğrenci mutlaka bilgi dağarcığını arttırmalıdır. 4.Sınıfa gelmiş bir öğrenci ise bir an önce bu programlara katılmalı ve bilgi dağarcığını 2.Sınıfa giden bir öğrenciye göre 4 kat hızlı arttırmalıdır. Bu gibi sıkışıklıklar çekmemek için alacağınız eğitimleri 2 yada 3 yıla bölebilirsiniz .
Mezunlar katılabilir mu ?
Mezunlarda programa katılabilirler.
Katılabileceğiniz Eğitimler Aşağıdadır.
İnsanlar / kuruluşlar ihtiyaç duyduğu ürün ve hizmette hep daha iyisini talep ediyorlar; daha kaliteli, daha fonksiyonlu, daha hatasız, daha kısa sürede, daha yenilikçi. Ve insanlar / kuruluşlar beklentilerini yükseltirken, daha az maliyetle beklentilerinin karşılanması istiyor. Kuruluşlar, insanların (müşterilerinin) artan bu beklentilerini karşılamaya (etkinlik) çalışırken aynı zamanda da yaşamlarını sürdürebilecek bir kar elde etmek için kaynaklarını rasyonel kullanmaya (verimlilik) çaba harcıyorlar. Bu çabaların organize ve sistematik olabilmesi için de kuruluşlarına yönetim sistemleri (Kalite Yönetim Sistemi, Çevre Yönetim Sistemi, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, Yalın Üretim Sistemi gibi) kuruyorlar. Kuruluşlar personel temininde; mesleki bilgi, yabancı dil, bilgisayar bilgisi gibi nitelikleri artık temel nitelik kabul ediyor ve daha fazla nitelik bekliyorlar. Talep ettikleri niteliklerin başında ise yönetim sistemleri konusundaki yetkinlik gelmektedir. Ve bu yetkinliğe sahip kişiler işe başvururken diğer kişilere göre daha avantajlı duruma geçiyorlar. Bu nedenle iş başlayacak olan personeller bu eğitimlere katılmış olmalıdır.
Lütfen Çalışmak İstedğiniz Sektörü ve Mesleğiniz Hakkında Kısa Açıklama Yapın. IK Uzmanınız Sizlerle Birebir İletişim Kuracaktır.